Азия

Опознай  "Земята на изгрева"
  

Азия изумява своите гости с фантастични вълшебни краски. Най-големият континент на Земята радва пътешествениците с изобилие от възможности за туризъм. Тук Ви чакат забележителности завещани от най-древни култури, религии и раси.

Открийте азиатските степи, тундра, тайга и пустини. Заснежените върхове на Хималаите са вкусна хапка за туристите от цял свят. Посетете японските острови, насладете се на безкрайната шир на Яндзъ и „Жълтата река“. Изберете за себе си най-подходящия климат, релаксирайки на езерото Сихуили или на брега на топлото море по морските курорти на Тайланд и Шри Ланка.

В Централна Азия, ще Ви нагостят с ароматен пилаф и юфка. В Китай и Виетнам, можете да опитате екзотични ястия, за които дори не сте и подозирали. Изобилие от рибни деликатеси Ви очакват в Токийските ресторанти. Разходете се из тесните квартали на Бомбай, затаете дъх пред Тадж Махал, Бурдж Халифа и Замъка Химеджи.

Всичко това е само малка част от свещената „Земя на изгрева“!

Booking.com

Към форума     

Разберете какво казват пътешествениците посетили Азия

Изпрати ни статия

      23.02.2016

Да пътуваме ли до Тайланд през дъждовния сезон?

Почивката в Тайланд по време на "ниския сезон" все повече набира популярност. Каквa точно е причината много туристи да променят решението си, вместо през зимния период, когато е високият

 0   123
Добави пътепис

Към блога 

Популярни дестинации

© BALCON DEL MUNDO. All Rights Reserved