Океания

Австралия

Booking.com
  

Добре дошли в Австралия – страната която заема цял континент, желаната туристическа дестинация за милиони хора по целия свят. Австралия е несправедливо пренебрегвана от много туристи заради 20-часовия полет за да се стигне до нея. Но дългият път си заслужава – страната ще ви удиви със своята уникална природа, забележителности и красиви плажове.

Австралия се слави с едни от най-добрите плажове в цял свят и това не е случайно, тъй като австралийското крайбрежие е с една от най-дългите пясъчни плажни ивици. Но в никакъв случай нетрябва да се ограничавате само с почивка на плажа. Австралия има доста интересни места които непременно трябва да посетите. Националните паркове Какаду и Порт Кембъл, великолепния панорамен път към Мелбърн – Great Ocean Road, с изглед към океана, Националната портретна галерия в Канбера, остров Филип Айлънд с парада на пингвините и остров Тасмания, са само малка част от забележителностите в Австралия които ще ви очароват с красотата си. Интересни туристически дестинации са големите австралийски градове: Канбера, Мелбърн, Сидни, Алис Спрингс, Брисбейн, Пърт и Аделаида.

Фестивалите и празниците в Австралия са истинско зрелище. Ако посетите Сидни по време на фестивала на светлинните инсталации, ще се убедите сами в това. Шоуто е най-мащабното по рода си в света, по време на което Сидни буквално блести в разноцветни светлини. Денят на Австралия, пък е един от най-важните национални празника, който се празнува в последния понеделник на месец януари.

Услугите в австралийски хотели са на най-високо ниво. Независимо дали ще изберете лукса на петзвездните хотели, или евтин престой в хостел, условията за настаняване ще са повече от добри.Всички оферти     


Към форума

Разберете какво казват пътешествениците посетили Австралия

Изпрати ни статия

Добави пътепис

Към блога 

Grabon.bg | Грабни оферта с намаление

Популярни дестинации

© BALCON DEL MUNDO. All Rights Reserved