Европа

Опознай  "Стария континент"
  

Европа е един от най-привлекателните континенти за приключенски пътувания. Името му е покрито с легенди и приказни митове. Страните на континента са богати на традиции, древна култура, икономически постижения и живописни туристически атракции.

„Старият контнент“ ще Ви очарова с многобройните си природни богатства. Посетете Карпатите, Алпите или Пиренеите. Спуснете се по склонове им със ски или с велосипед. Потопете се във водите на Средиземно, Егейско и Черно море. Разходете се из тесните калдъръмени улици на Прага, Кадиз и Марсилия.

Архитектурното наследство на европейските градове е с хилядолетна история. Много от историческите паметници тук, са сред най-значимите световните забележителности. Минете покрай Колизеума, качете се на Капитолийския хълм и Айфеловата кула, посетете приказните немски и австрийски замъци, Акропола и площад Свети Петър.

В европейските музей – Ермитаж, Лувър или Ватиканските музей, може да видите едни от най-прочутите творби на художественото изкуство, a Eвропейската кухня, ще Ви порази със своето разнообразие.

Европа ще Ви предложи неизчерпаеми възможности за туризъм!

 

Booking.com

Към форума     

Разберете какво казват пътешествениците посетили Европа

Последни теми

Панорамата, ще работи ли на 1-ви Май?

Princess Traveller
 24.04.2018
  Плевен
 0    123

Изпрати ни статия

      04.03.2018

Какви интересни неща може да се видят в града на червените фенери Амстердам?

Амстердам е един от най-популярните градове в света и то по-скоро със своето свободолюбие, както от страна на законите, така и от  страна на обществото. Този град обаче е нещо повече от това, кое

 0   123
Добави пътепис

Към блога 

Gergana Gergova      23 Януари 2017 г.

Една приказна история в царството на романтиката Венеция

"Сбъдването на детските мечти е най-доброто, което може да се случи на човек!" … е аз съм късметлийка , моята голяма детска мечта се сбъдна и то по най-прекрасния начин! Винаги

 0  

Популярни дестинации

© BALCON DEL MUNDO. All Rights Reserved