За сайта

Открийте най-интересните туристически дестинации в света

 

Какво е bdmundo?

„Balcon Del Mundo” е туристически портал, чиято мисия е да помогне на всеки пътешественик – дори и само по душа, да планира своето пътуване до всяка точка на света. С „Balcon Del Mundo”, Вие може да откриете най-интересните туристически дестинации по цял свят, да сравните цените на хотелите в Рим, Париж, Ню Йорк или където и да било, за да изберете най-изгодната и подходяща за вашето бизнес пътуване или ваканция, да намерите най-изгодните цени на билети за турове, екскурзии и посещения на забележителности и атракциони, да резервирате онлайн самолетен билет, кола под наем или трансфер от летището до вашия хотел, да разкажете и споделите снимки от своите приключения, по време на любимо за Вас пътуване, в блогът на пътешественика.

С помощта на нашата търсачка, може лесно да откриете желана от Вас дестинация, забележителност и място за настаняване във всяка точка на света, било то в Европа, Азия или Америка.

 

Какви са предимствата на bdmundo

 

 

 

Дестинации по цял свят

 

Забележителности и интересни места

 
 

Ако сте от хората, които обичат да пътуват и планирате своето следващо пътешествие до вълнуваща дестинация, bdmundo е мястото, където да я откриете. Ако искате да узнаете повече за забележителностите на Китай или Черна гора, нашата търсачка ще Ви помогне за това. Прочетете предварително за града, местата му за настаняване, ресторантите и атракциите, които може да откриете в него, за да сте подготвени с Вашия дневен, туристически маршрут.

 

Забележителностите на дадена страна са една от причините много хора да предприемат пътуване от единия до другия край на света. Мнозина са тези, които искат поне веднъж в живота си да зърнат със собствените си очи величествените пирамиди на майте в Мексико или тези в Египет, красивия Гранд Каньон и Ниагарския водопад, древните исторически паметници в Азия, великата Китайска стена, блясъка на Лас Вегас или богатото културно наследство на Япония.  С „Balcon del mundo” можете да откриете всяка от тези забележителности и да изберете най-изгодната оферта за организирано или индивидуално посещение, да оцените и споделите своите впечатления за нея с други хора.  

 
         
 

Места за настаняване и хотелски резервации

 

Блогът на пътешественика

 
 

Ако търсите най-изгодната оферта за резервация на хотел, вила или апартамент - bdmundo ще Ви помогне да сравните цените от най-добрите сайтове за хотелски резервации по цял свят. Ако планирате да посетите Лондон за бизнес среща или някой от курортите на Австрийските Алпи със своето семейство,  с bdmundo лесно ще откриете най-добрия бизнес хотел и стотици изгодни, семейни хотели. Просто  намерете търсената от Вас дестинация или конкретен хотел, с помощта на нашата търсачка и сравнете цените на всички оферти според Вашия бюджет, условията и удобствата,  които хотелът предлага.

 

За мнозина туризмът и пътешествията са страст, която ги кара да се чувстват живи и пълноценни. Именно техните споделени разкази и фотографии вдъхновяват и помагат на други да преживеят и организират своето пътешествие до непознати места по най-добрия начин. Ако и вие сте един от тези пътешественици по дух и доша, присъединете се към останалите и споделяйте, за да вдъхновявате!

 

 


Grabon.bg | Грабни оферта с намаление

© BALCON DEL MUNDO. All Rights Reserved