Търсене в сайта

Политика за поверителност

Като посетител и потребител на този Уебсайт (Balcon Del Mundo), Вие бихте могли да имате въпроси във връзка с информацията, която ни предоставяте, както и относно начина, по който я обработваме.

Уважавайки Вашето право за запазване на поверителността на личната Ви данни, с настоящата Политика на поверителност бихме искали да Ви обясним каква информация събираме на Уебсайта и как я използваме.

 

Информацията, която събираме

 

Като посетител на този Уебсайт, за да разгледате или за да осъществите достъп до по-голямата част от съдържанието му, не се изисква регистрация или да предоставяте персоналнa (лична) информация.

В случай, че сте изберете да станете активен потребител на нашия Уебсайт, се изисква регистрация и да предоставите някои лични данни, като например име(на), телефонен номер, e-mail, и друга лична информация. Събраната информация се използва от нас единствено с цел обработка на подадени от Вас заявки/поръчки и осъществяване на връзка с Вас като наши клиенти.

В случай, че, по свое собствено желание и преценка, обявите публично свои лични данни, специфични подробности за Вас или друга информация за Вас и Вашите действия на публично достъпните секции от сайта, то трябва да знаете, че спрямо тази информация не се прилага Закона за защита на личните данни и съответно ние не носим отговорност за нея.


© BALCON DEL MUNDO. All Rights Reserved