Африка

Тунис

Booking.com
  

Разположена в Южната част на Африка, на крайбрежието на Средиземно море, Тунис е страна с богата история, множество паметници на древни култури и красиви морски курорти, нареждаща се сред най-посещаваните туристически дестинации на континента. Страната умело съчетава арабския колорит с отличения туристически сервиз. Мнозина избират да посетят Тунис, подтикнати oт желанието да зърнат със собствените си очи руините на древен Картаген и легендарните декори на „Междузвездни войни”.

Приятния климат на Средиземноморското крайбрежие и добре развитата туристическа индустрия в курорти като Сус , Монастир и Махдия, ще очароват всеки турист, предпочел тази страна за своята лятна ваканция. Почивката в Тунис се характеризира с високо качество на обслужване, гаранция, че всеки турист ще се наслаждава на спокойна атмосфера и красотата на местните плажове. Любителите на активната почивка пък, могат да намерят голямо разнообразия от приключения, като каране на сърф и разходка на камила сред дюните на Сахара.

В Тунис днес се прави всичко възможно, за да се привлекат колкото се може повече туристи. Наред с традиционните малки хотелчета и къщи за гости, се строят нови луксозни хотели, за да може всеки турист да намери най-подходящото за себе си място за настаняване.

Тунизийската кухня,  е смесица от пикантни феерични вкусове, която ще накара всеки свой гост да се потопи истински в нейната ориенталска атмосфера.Всички оферти     


Към форума

Разберете какво казват пътешествениците посетили Тунис
Добави пътепис

Към блога 

Популярни дестинации

© BALCON DEL MUNDO. All Rights Reserved